sprog sprog
 • Povl Møllers Maskinfabrik A/S
 • PMB Pressere

  PMB fremstiller både high output C-pressere i størrelser fra 250 kN til 2.000 kN og high output 4 stander pressere fra 1.250 kN til 3.000 kN. Sortimentet for 4 stander pressere er forøget gennem samarbejde med ZANI, som producerer 4 stander pressere i størrelser fra 1.000 kN til 30.000 kN.

  PMB´s C-pressere leveres både med styring til 2 hånddrift eller med automatstyring, såfremt pressen skal indgå i en automatlinie. Disse pressere er gennem den løbende produktudvikling hele tiden tilpasset markedskravene og er en særdeles effektiv og holdbar presse. Der er gennem 60 år solgt mere end 6400 af denne pressetype og en stor del af disse pressere, som er leveret mere end 40 år tilbage, producerer stadig hver dag og giver vor kunder en høj produktivitet.

  PMB´s 4 stander pressere af typen KLH og KDH har dannet model for de fleste af de 4 stander pressere der produceres i dag. Dog er KLH og KDH udført i stålstøbegods, som medfører meget få vibrationer i pressen, samtidig med at pressen er konstrueret til høje produktionshastigheder. En højtydende presse til følgesnitsværktøjer, der er gearet til høj driftsikkerhed.

  ZANI presserne leveres i 3 udgaver, den normale 4 stander presse med 1, 2 eller 4 plejlstænger afhængigt af formbordets størrelse. Disse pressere kan bygges efter kundespecifikationer, hvilket giver en meget stor fleksibilitet i forbindelse med design af automatiske stanselinier.

  MOTIONMASTER, som er et princip, hvor hastigheden for den sidste del af slaglængden kan reguleres. Det betyder, at disse pressere kan anvendes til optrækningsopgaver, samtidig med at pressens hastighed er høj og man derfor får en meget høj produktivitet i forhold til udstyr, der anvendes i dag.

  HIPROMASTER fremstilles i 3 størrelser fra 1.000 kN til 3.000 kN og er en presse med høj hastighed og stort formbord.

  ALLE ovennævnte pressetyper bliver i dag anvendt hovedsageligt i forbindelse med automatiske linier, der er skræddersyet til vore kunders behov for effektiv produktion og høje kvalitetskrav.

  Har du behov for en brochure, er du hjertelig velkommen til at ringe
  +45 5752 6262 eller sende en e-mail på

  4 Stander Presse

  Zani Presse


  PMBorup Salg, service, reparation, renovering, automatisering PMBorup, Povl Møllers Maskinfabrik, Excenterpresse, kantpresser, Lovpligtigt eftersyn, Valsefremføring, Fremføringsapparat, Coilbehandling, Værktøjshåndtering, DIMECO, PA, Rotobloc, Zani, Smøring , Centralsmøring, SKF, VOGEL, Bearbejdning, store emner, store maskiner, stor drejebænk, stor rundsliber, boreværk